Prefectul de Caraş Severin, “ţintă” a DIICOT într-un dosar cu prejudiciu de 25 milioane de lei.

politia-generice-mascati-descinderi-07_resize-640x404Prefectul de Caraş Severin, Miu Nicolae Ciobanu, este vizat de o anchetă a DIICOT Caraş Severin care a declanşat în această dimineaţă una dintre cele mai ample operaţiuni pentru destructurarea unei reţele de evaziune fiscală, fiind efectuate 76 de percheziţii în 17 judeţe, printre care Caraş Severin, Timiş, Cluj, Constanţa şi Sibiu.
În centrul operaţiunii de evaziune fiscală se află firma Mike Security Group din Reşiţa. “Gorilele” acestei firme de pază s-au remarcat, în 2012, la nunta fiicei lui Sorin Frunzăverde, când au ocupat trotuarul în zona cantinei Politehniciii din complexul studenţesc din Timişoara şi au agresat jurnaliştii să nu filmeze. Din cercetările efectuate de poliţiştii de la “Crimă Organizată” Caraş Severin a reieşit că au fost create firme paravan pe care erau angajaţi oamenii şi care în timp acumulau datorii la bugetul de stat, după care erau abandonate.

De asemenea, pentru diminuarea profitului erau introduse în contabilitate facturi pentru servicii niciodată efectuate. Până acum sunt vizate 20 de firme care făceau parte din lanţul evazionist, urmând ca 32 de persoane să fie duse pentru audieri la sediul DIICOT Caraş Severin Prejudiciul până acum se ridică la aproximativ 25 milioane de lei.

sursa: pressalert.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404