Politist de frontiera prins in flagrant cu spaga de DNA Timisoara

politie-frontiera-perchezitii-620x336Flagrant ca la carte organizat de procurorii DNA Timisoara, luni seara. Acestia l-au incatusat pe un politist de frontiera imediat dupa ce acesta a incasat mita, printr-un intermediar, de la un alt politist care era cercetat intr-un dosar penal al DIICOT Timisoara.

Flagrantul a avut loc intr-o benzinarie din oras, unde politistul de frontiera a primit 7.000 de euro, ultima transa dintr-o spaga. Banii erau dati pentru a taragana ancheta in care era implicat denuntatorul, care era cercetat pentru implicare intr-o retea de falsificare de documente si plasare de valuta contrafacuta. Intreaga suma pe care acesta i-a dat-o agentului era de 13.000 de euro, primele doua transe fiind incasate in ultimele saptamani. Politistul de frontiera fusese implicat in mai multe operatiuni ale DIICOT si lasase sa inteleaga ca ar putea ‘rezolva’ dosarul, intrucat era un apropiat al procurorilor.

Politistul a fost dus la audieri la sediul Directiei Anticoruptie Timisoara unde a stat mai multe ore de vorba cu procurorii. La final, a fost emisa pe numele sau o ordonanta de retinere de 24 de ore, iar politistul a ajuns in Arestul IPJ Timis.

Ancheta continua, politistul de frontiera fiind acuzat de luare de mita, trafic de influenta si divulgarea de informatii care nu sunt destinate publicului.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404