Podium lugojean la etapa a IV-a a Campionatului Naţional individual de Motocross

motocros-stoichescuCircuitul de motocross de la Odorheiu Secuiesc, reacticvat după şapte ani de pauză, a fost gazda etapei a patra a Campionatului Naţional Individual de Motocross, ce a avut loc sâmbătă, 24 septembrie.

La competiţie au luat parte şi piloţii de la MotoExtrem Lugoj, care au reuşit să se claseze pe podium la profesionişti, veterani şi copii. Capul de afiş l-a ţinut multiplul campion naţional Mihai Stoichescu (29 ani), care s-a clasat pe prima poziţie la clasa MX 1, după două manşe în care nu a dat nici o şansă adversarilor săi.

La aceeaşi clasă, Vlad Roşu (21 ani), aflat în primul an de profesionişti, s-a clasat al treilea şi îşi păstrează şansele să termine campionatul, la general, pe locul II. Giampiero Borghetti (43 ani), venit după un drum obositor din Italia, a terminat al treilea la categoria veterani I (40-48 ani), după ce în manşa a doua a condus cursa patru tururi.

Cu punctele acumulate până în prezent, italianul are mari şanse să termine campionatul pe poziţia a doua.

La categoria veterani II (peste 48 de ani), Solyom Szilard (52 ani) a încheiat al treilea. În grupa copiilor, cel mai bun parcurs l-a avut Luca Ioviţă (6 ani), care a obţinut un merituos loc II, la juniori I, clasa 50 cc. De remarcat este şi participarea lui Marţian Ioviţă (41 ani), care a fost al patrulea la grupa veterani I.

“O etapă foarte bună pentru noi. În general, echipa noastră a avut o evoluţie care a fost apreciată de cei prezenţi, piloţii noştrii remarcându-se prin felul cum au alergat”, a spus Liviu Jigmond, antrenorul de la MotoExtrem Lugoj.

Următoarea etapă de campionat se va desfăşura în 29 octombrie, la Prundu, lângă Giurgiu.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404