Pleaca Florin Marin de la ACS Poli Timisoara? Noul antrenor ar putea fi Gigi Multescu

florin-marin-600x400-7După seria de rezultate proaste, dar mai ales ca urmare a jocului slab, publicul a cerut, duminică, după meciul pierdut cu Voluntari, demisia lui Florin Marin. Potrivit unor informaţii neoficiale, el ar urma să fie înlocuit cu Gigi Mulţescu. Tehnicianul nu a dorit să comenteze informaţiile.

Ultimele meciuri din campionatul regulat şi cele din play-out ar putea aduce un nou antrenor la ACS Poli Timişoara. Mai precis, conform unor informaţii publicate de DigiSport, pe banca tehnică, în locul lui Florin Marin ar urma să fie instalat Gigi Mulţescu. El ar urma să preia echipa după deplasarea de la CSMS Iaşi, din acest sfârşit de săptămână. Cel vizat de destituire, Florin Marin, nu a dorit să comenteze asemenea informaţii, dar admite că după rezultatele slabe apar tot felul de asemenea zvonuri.

„În momentul când nu sunt rezultate, e normal să apară astfel de știri. Presiune am tot timpul, indiferent de situație. Dacă nu ești sub presiune, nu este normal. Relația mea cu jucătorii e una de respect reciproc, nu am probleme cu ei, sper să nu am nici în continuare. Este o relație normală între mine și ei. Eu nu știu absolut nimic, aceste zvonuri pot să apară când nu sunt rezultate la echipă, ele sunt normale, după părerea mea”, a declarat Florin Marin, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Iaşiul.

Ca o coincidenţă sau nu, managerul de la ACS Poli Timişoara, Daniel Stanciu, este şi unul dintre principalii colaboratori ai posturilor DigiSport.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404