Plangere penala la DNA impotriva presedintelui Senatului

coada-610x300O avocata din Bucuresti, Elenina Nicut, a facut plangere penala la DNA impotriva presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta a „sarit” o coada de peste 1.000 de oameni pentru a-si reinnoi permisul auto.

Iata ce prevede articolul de lege invocat in plangere: „Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani”.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a mers, joi dimineata, sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publicul sa aiba acces, scrie News.ro.

Calin Popescu Tariceanu a evitat sa raspunda de ce a intrat prin spatele cladirii. Singurul care a raspuns a fost aghiotantul acestuia: „Dar nu a intrat nimeni prin spate”. Asta in conditiile in care dialogul si filmarea aveau loc in spatele cladirii, in curtea interioara.

sursa: aktual24.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404