Peste o tonă de cafea, confiscată de vameși

cafea-contrabanda-vama-lugojPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat doi cetăţeni români, care au încercat să introducă în ţară 1461,5 kg cafea, în valoare de aproximativ 73.000 lei, fără a poseda documente legale.

Cei doi, Ciprian A. şi Florin M., în vârstă de 20 respectiv 40 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Hunedoara, conducând două autoutilitare marca Citroen Jumper, înmatriculate în Bulgaria, respectiv România, au fost prinși aseară, în jurul orelor 23,40.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă şi nedeclarată, în compartimentele marfă ale celor două autovehicule, în spatele unor cutii goale, cantitatea de 1.461,5 kg cafea, marca Dallmayr, pentru care cei doi bărbaţi nu aveau documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de cafea în valoare de 73.075 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 1.000 lei.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404