Peste 70 de participanți la Tabăra Internaţională de Ceramică „Happy Daro”

????????????????????????????????????

Peste 70 de copii și adulți din România, Ungaria, Spania, Turcia, Italia și Danemarca participă în aceste zile la cea de-a X-a ediţie a Taberei Internaţionale de Ceramică „Happy Daro”, organizată de Clubul Copiilor Lugoj. Pe parcursul taberei aceștia au ocazia să înveţe diverse tehnici de modelare a obiectelor din lut, după care îşi vor prezenta creațiile ceramice în cadrul unei expoziţii.

„Tema din acest an vrem să reflecte utilitatea ceramicii pentru viața cotidiană și faptul că ceramica nu este ceva demodat, ea poate fi modernizată și își poate găsi loc cu succes în locuințele moderne din ziua de azi. Așadar, tema taberei din aces an este „Obiecte utile pentru casa secolului XXI”. Participanții vor lucra atât individual, cât și în echipă. Programul este unul foarte încărcat, dar atractiv. Pe lângă atelierele de olărit, au diverse concursuri şi, ca de obicei, tabăra se încheie cu o expoziţie”, a declarat prof. Simona Berghin, organizator – Clubul Copiilor Lugoj.

Tabăra este organizată de Clubul Copiilor Lugoj, în colaborare cu Ministerul Educatiei și Cercetării Științifice şi Consiliul Judeţean Timiş.

sursa: cetateanul.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404