Perchezitii in Lugojel; arma neletala, detinuta ilegal

perchezitiiPercheziții, marți dimineață, în localitatea timișeană Lugojel. Polițiștii au descins în locuința unui bărbat pe care îl bănuiau că deține o armă neletală, dar și muniție pentru aceasta. Suspectul a fost reținut și mai este cercetat în alte două dosare penale.

Percheziția a fost organizată de polițiștii de la postul din Găvojdia. Aceștia aveau informații că bărbatul ar deține armament și muniție și au obținut autorizație de percheziție de la Judecătoria Lugoj.

„În urma percheziţiei, la domiciliul bărbatului, poliţiştii au găsit o armă neletală cu lunetă şi peste 100 de bucăţi de alice, deţinute ilegal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări faţă de bărbat în alte două cauze, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, transmit oamenii legii.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404