Perchezitii la traficantii de tigari din vestul tarii

perchezitii-700x336Operatiune in forta a Politiei de Frontiera, in Timis, Arad si Caras- Severin. Peste 20 de perchezitii au fost facute in cele trei judete, iar 18 suspecti urmeaza sa fie dusi la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

Politistii de frontiera impreuna cu jandarmii au descins, la primele ore ale diminetii, in locuintele suspectiilor din cele 3 judete. In Timis, au fost perchezitii la Carpinis, Dudestii Vechi Sacalaz si in Timisoara, acolo unde, de altfel locuieste si liderul gruparii.

Acesta a mai fost cercetat pentru implicare in diverse infractiuni.

Anchetatorii vorbesc de o retea care aproviziona piata din Banat cu tigari aduse din Ucraina, pe fisia verde.
Gruparea a fost monitorizata timp de aproape un an, perioada in care au fost interceptate mai multe transporturi de tigari.

Politistii de frontiera au perchezitionat locuintele suspectilor dar si masinile acestora avand informatii ca in cursul zilei de ieri a avut loc un nou transport de tutun. De altfel, intr-una din locatii au fost gasite mai multe baxuri de tigari.

Anchetatorii spun ca dupa ce erau introduse ilegal in tara, tigarile ajungeau intr-un depozit de tranzit din Arad, apoi ajungeau la Timisoara de unde erau distribuite pe piata.

Prejudiciul stabilit pana acum este de cateva zeci de mii de euro.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404