Percheziţii la Lugoj! Trei hoţi au furat mobilier şi alte bunuri din mai multe case din oraş

foto-bunuri-recuperateIn data de 18 februarie, în baza mandatului emis de Judecătoria Lugoj, polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Lugoj, au efectuat perchezitii pe raza municipiului, la persoane bănuite de furturi din locuințe. Acțiunea a vizat documentarea și probarea activității infracționale a trei persoane cu vârste între 25 și 30 de ani.

În fapt, în perioada august 2015 – ianuarie 2016, bănuiții ar fi pătruns prin efracție în patru imobile situate pe raza municipiului Lugoj, iar din interior ar fi sustras obiecte de mobilier și aparatură electronică.

„Prejudiciul cauzat este estimat la 10.000 de euro. În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracțiunilor. Cele trei persoane depistate au fost conduse pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Lugoj”, au declarat poliţiştii.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

sursa: cetateanul.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404