Nicolae Robu, apărătorul nervos al firmei care i-a cumpărat Mercedes de 74.000 euro

nicolae-robu-telefon-liveVezi ce ODĂ şi-a ridicat primarul, agitat de scandalul Retim

Discutarea în plenul Consiliului Local Timişoara a proiectului prin care s-a propus de către consilierii PSD înlocuirea din AGA de la Retim a liberalului Vasile Vesa a fost un nou prilej pentru Nicolae Robu de a face scandal pe marginea dezvăluirilor apărute în ultima perioadă legate despre ilegalităţile comise şi folosirea Mercedes-ului de 74.000 de euro. Deşi era o vorba de o decizie a Consiliului Local Timişoara, care are 50% din acţiunile societăţii de salubritate, şi aleşii locali erau cei care trebuiau să decidă cine-i va reprezenta în continuare, Robu a fost vedeta. Vă reamintim că Vesa este cel care în AGA de la Retim a aprobat cumpărarea Mercedes-ului de 74.000 euro şi schimbarea în secret a 50% din acţionariatul societăţii.

“Retim este o societate a municipalității care funcționează legal. Nimeni nu a făcut nimic ilegal în raport cu această societate, iar dacă este ceva ilegal, asta nu stabileşte nici Simonis, nici altcineva, ci doar cel mult, calomniază. Legalitatea o stabilesc instanțele de judecată”, a apărat Robu societatea care i-a dat limuzina şi i-a plătit telefonul mobil luni de zile, dar despre abonament nu a suflat un cuvânt. Primarul le-a mai explicat o dată consilierilor că ”folosește o mașină care conform unui contract aprobat în CLT de către dumneavoastră cei care uitați (…) în regim de comodat, la dispoziția aparatului primăriei inclusiv la dispoziția primarului pentru a fi folosită în scop de deplasări de serviciu, pentru deplasări în țară și în străinătate. Numai în mințile bolnave ale unora se pot folosi termeni precum primarul se plimbă. O minte sănătoasă nu face astfel de afirmații. Acum, cine are mintea bolnavă, doctorii să aprecieze”.
Ulterior, Nicolae Robu nu a pierdut ocazia să-şi ridice noi osanale, afirmând despre Mercedes-ul de 74.000 euro că “primarul folosește o mașină pentru care bugetul municipiului Timișoara nu a plătit nici un leu, dar bucuros ar folosi orice mașină pusă la dispoziție de municipalitate. (…)eu am alt nivel social decât acești terchea, berchea care vorbesc toată ziua, și nu am nevoie de lucruri scumpe. Dacă Robu ar fi avut nevoie de lux, ar fi avut altă traiectorie în viață. Robu a avut nevoie de performanțe la un alt nivel, la un alt sector și le-a obținut. (…) M-ați calomniat de cel puțin un an de zile dacă nu o dată pe săptămână, de mai multe ori pe săptămână. Am tăcut până acum față de toți care v-ați constituit într-un grup calomniator. Nu mai vorbiți despre cariera mea. Până una alta, nu există în Țara Românească altcineva ales de patru ori prorector, de două ori rector și o dată președinte de senat, câștigând de câte ori a candidat la aceste înalte funcții, timp de 21 de ani”.

sursa: pressalert.ro

Tags:  radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404