Nicio suma de bani de la bugetul de stat, la rectificare, pentru localitatile din Timis

Sedinta ordinara a CJ Timis

Sedinta ordinara a CJ Timis

Deși la rectificarea bugetară națională de obicei sunt alocate sume de bani pentru localitățile de pe cuprinsul țării, de data aceasta pasul a fost sărit. Primăriile, mai ales cele de comune, au nevoie de bani, periodic, pentru diverse lucruri, de la plata unor utilități până la cofinanțarea unor proiecte.

Acum însă, la rectificarea bugetară, nu a venit niciun ban, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, pentru localitățile celui mai vestic județ al țării și nici pentru alte județe ale României. De obicei banii vin la Consiliul Județean Timiș, care îi transmite mai departe spre primării – unitățile administrativ-teritoriale.

„Nu există nicio sumă care să ne fi venit nouă, în județul Timiș, din rectificarea bugetară națională. Lucrul acesta este valabil în toată țara. Nu au fost sume transmise din bugetul național astfel încât să meargă spre unitățile administrative. Avem parte de cereri din partea primăriilor să încercăm să-i ajutăm. Cu toate că avem un guvern tehnocrat, nicio sumă din bugetul de stat nu a fost repartizată către niciun județ pentru a ajuta unitățile administrativ-teritoriale”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404