Nebunie la registratura Judecătoriei Timişoara

registratura-judecatorie”Acum e bine, să fi văzut cum era acum două săptămâni, când era deschis doar o oră”, povestea o juristă, încântată că a reușit să înregistreze o cauză la registratura Judecătoriei Timișoara.

O dată cu intrarea în vacanța judecătorească, personalul auxiliar al instanțelor și-a redus activitatea cu publicul. Anul acesta, s-a decis ca registratura instanței locale (cel mai solicitat birou de către justițiabili și avocați) să funcționeze doar o oră pe zi, de luni până joi. Decizia s-a dovedit a fi un eșec major, întrucât nu se putea face față cererilor venite din partea publicului.

”Stăteau și pe câte două-trei rânduri. Unii nici n-au mai apucat să ajungă la ghișeu”, își amintește un mai vechi client al instanțelor de judecată.

Abia la solicitarea avocaților, programul de lucru cu publicul s-a prelungit cu încă o oră. Chiar și așa, afluxul de oameni este, în continuare, foarte mare.

Reprezentanții Judecătoriei Timișoara au evitat întâlnirea cu reprezentanții mass-media pentru a oferi explicații în legătură cu această situație.

sursa: renasterea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404