A murit unul dintre tinerii raniti in explozia de la Tomnatic

cats10Experimentul eșuat cu ulei de cannabis a luat până acum o viață. Un tânăr de 31 de ani, rănit în explozie, și-a dat ultima suflare, pe patul de spital, la București. Bărbatul avea arsuri pe o suprafață de peste 70 la sută din corp.

Tânărul decedat a fost rănit, în urmă cu mai mult de o săptămână, alături de alți trei prieteni, după ce o cameră dintr-un imobil din Tomnatic a explodat. Cei patru făceau un experiment pentru obținerea uleiului de cannabis, la care au folosit substanțe volatile extrem de inflamabile.

Aceste substanțe s-au aprins dintr-o greșeală în urma unui scurt circuit la un televizor defect aflat în încăpere. Deflagrația s-a produs imediat și a fost urmată de un incendiu, iar cei patru tineri aflați în cameră au fost răniți grav. Unul dintre ei era în atenția procurorilor DIICOT de mai mult timp și era cercetat într-un dosar de trafic de droguri.

Cei patru răniți au fost aduși cu ambulanțele la Timișoara, iar ulterior au fost transportați la București cu un avion militar. La spitalul de arși de acolo însă inima unuia dintre răniți a încetat să mai bată. Florin Ighișan a decedat marți, avea 31 de ani, iar peste câteva zile urma să își serbeze ziua de naștere.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404