Mitropolitul Banatului sare în ajutorul a opt copilași

dsc-3118-465x390Un nou gest emoționant, făcut de mitropolitul Banatului. ÎPS Ioan Selejan vine în sprijinul unei familii greu încercate de viață. Este vorba despre doi adulți și opt copii care nu au un acoperiș deasupra capului și pentru care mitropolitul a demarat construcția unei case. Șeful Bisericii Ortodoxe din Banat nu este la prima acțiune de acest gen. În urmă cu doar câteva zile, el a donat o locuință familiei unui deținut.

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, continuă să facă acte de caritate, pentru oameni nevoiași.

În această toamnă, o familie de timișeni, despre care ÎPS nu vrea să dea deocamdată prea multe detalii, se va muta în propria locuință, după ce ani întregi nu a avut unde să stea. Situația este cu atât mai grea cu cât la mijloc sunt și opt copilași.

Am început încă o casă, la care am turnat deja temelia și care este destinată unei familii cu opt copii. Este așadar o durere mare acolo și dorim ca, dacă ne ajută bunul Dumnezeu, până la sfârșitul lunii octombrie să o acoperim“, a declarat mitropolitul Banatului, Ioan Selejan.

Tot în aceste zile este în derulare încă un proiect al ÎPS: refacerea unei case din zona Făget, distrusă de furtunile din luna august. În acest caz, lucrările sunt aproape finalizate, astfel că atunci când toamna își va intra pe deplin în drepturi, familia va fi în siguranță.

sursa: sursadevest.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404