Miting la Timişoara împotriva unui Parlament care blochează anchetarea generalului Gabriel Oprea

mitingLa Timişoara va avea loc, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei, un miting sub motto-ul „Lăsaţi Justiţia să-l judece pe Oprea!”.

Timişorenii sunt aşteptaţi din nou în stradă, în această seară, de la ora 18, în Piaţa Victoriei. Oamenii vor protesta faţă de Parlamentul României, care a blocat anchetarea lui Gabriel Oprea. Senatorii au făcut scut în jurul fostului vicepremier din guvernul Ponta, pentru a împiedica ancheta DNA în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.
“Ne-am săturat de folosirea abuzivă a imunităţii parlamentare! Vrem ca toţi cetăţenii acestei ţări să fie trataţi egali de către justiţie, fără ca unii să se ascundă în spatele scutului ridicat de colegii lor; mai ales atunci când subiectul anchetei este moartea unui om! Cerem ca Justiţia să fie lăsată să-şi facă treaba, iar Gabriel Oprea să fie cercetat şi judecat”, spun organizatorii de pe reţeaua de socializare Facebook.
Acţiuni similare vor avea loc şi la Bucureşti, care are ca motto: „Oprea, eşti cercetat, trebuie să fii judecat!”, dar şi în alte oraşe din ţară.

sursa: adevarul.ro
Bookmark and Share

Comments are closed.

404