Miting aviatic; Timisoara Air Show 2016

aeroMai sunt câteva zile până la o nouă ediție a mitingului aviatic Timișoara Air Show, care va avea loc pe Aeroportul Internațional Timișoara, iar organizatorii au dezvăluit ultimele detalii legate de acest eveniment.

Timișoara Air Show va avea loc sâmbătă, 21 mai, cu începere de la ora 9 dimineața. Pentru a evita aglomerația din 2014, cei de la Aeroportul Internațional Timișoara au pregătit o parcare de 3.000 de locuri, în care se va intra imediat după fabrica Dura. Accesul până în aeroport va fi permis doar celor care vin cu bicicleta sau cu mijloacele de transport în comun, pasagerilor care au zboruri programate în această zi, pe baza biletului printat, organizatorilor și invitaților. De asemenea, polițiștii rutieri și angajați ai Aeroportului Internațional Timișoara vor organiza filtre pe drumul spre aeroport pentru a fluidiza traficul și a-i direcționa în parcarea amenajată pe spectatori.

În program sunt prevăzute demonstrații ale formațiilor Iacării Acrobați, Baltic Bees și ASALT. De asemenea, MAPN va fi prezent la miting cu mai multe elicoptere PUMA.

Intrarea la mitingul aviatic este gratuită, spectatorii urmând să găsească în interior sucuri și mâncare.

Pentru a face loc mitingului, o cursă Timișoara-Bergamo a fost anulată, iar alte două curse, către Dortmund și Roma au fost reprogramate. Astfel, cursa spre Roma va pleca la 8.50, în loc de 7 dimineața, iar cea spre Dortmund la ora 8.15. Prima cursă care va ateriza pe Aeroportul Internațional Timișoara după încheierea mitingului aviatic va fi cea de Eindhoven, la ora 13.25.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404