Mii de timisoreni in Piata Libertatii, la concertul Julio Iglesias

julioUnul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din toate timpurile, Julio Iglesias, a cântat duminică seara, la Timișoara. Artistul s-a bucurat de un public format din câteva mii de persoane, care a venit să-l asculte în Piața Libertății. Totuși, alte câteva sute de timișoreni au ales să se bucure de concert… lângă gardurile care îngrădeau zona evenimentului.

Duminică, 15 mai, Julio Iglesias a cântat în fața fanilor de la Timișoara. Încă dinainte de începerea concertului mii de persoane s-au îndreptat spre Piața Libertății, locul în care s-a desfășurat evenimentul. Puțin după ora 18:30 concertul a început, așa cum era stabilit.

Conform organizatorilor, în Piața Libertății au fost prezente în jur de 5.000 de persoane, care au cântat și au dansat pe melodiile celebrului artist spaniol. Totuși, alte câteva sute de timișoreni au asistat la concert…  lângă gardurile care îngrădeau zona. De asemenea, Julio Iglesias a mai avut spectatori și de la balcoanele clădirilor din jur.

„Am fost în România de multe ori, chiar înaintea unora dintre voi. Sunt un fel de român pentru că prima oară am venit aici în 1969, când unii dintre voi încă nu erați născuți”, a glumit artistul.

Acesta a fost însoțit pe scenă de trupa sa, iar în repertoriul cântărețului s-au regăsit o mulțime de hituri celebre. Artistul a cântat și unele cover-uri, precum piesa „Drive”, a celor de la The Cars. De asemenea, cei care au participat la eveniment au putut să asculte și melodii noi de pe albumele mai recente ale lui Julio Iglesias.

Spectacolul muzical a durat în jur de două ore. Înainte de a-și lua la revedere de la fani, artistul a revenit pe scenă, în aplauzele timișorenilor, pentru un scurt bis.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404