Microbuz rasturnat dupa ce a fost lovit de tramvai, in centrul Timisoarei

accidenttramvaiAccident de circulație, marți după-masă, în centrul Timișoarei. Un microbuz s-a răsturnat după ce soferul care îl conducea a încercat să scurteze drumul, tăind pur și simplu sensul din dreptul Spitalului de Copii Louis Țurcanu.

Polițiștii spun că de vină pentru producerea accidentului este șoferul microbuzului. Acesta circula pe bulevardul Regele Ferdinand I, dinspre Catedrală spre Spitalul de Copii. La intersecția cu bulevardul Republicii conducătorul auto a încercat să scurteze drumul și a virat brusc la stânga fără să mai înainteze pentru a circula legal în sensul giratoriu.

Nu s-a asigurat însă și a fost lovit în plin de un tramvai al cărui vatman circula și el pe bulevardul Regele Ferdinand I, regulamentar. Impactul a fost puternic iar microbuzul s-a răsturnat în mijlocul intersecției. Din fericire însă accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale și nimeni nu a fost rănit.

Tânărul în vârstă de 29 de ani care se afla la volanul microbuzului a fost sancționat de către polițiști cu o amendă de 500 de lei, iar permisul său de conducere a fost reținut pe o perioadă de 60 de zile.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404