Masini de lux furate, confiscate de politistii timiseni

masinifuratePagubă de aproximativ 150.000 de euro pentru doi timișeni. Aceștia au rămas fără două mașini de lux pe care polițiștii le-au confiscat după ce au aflat că ar fi furate din străinătate. Noii proprietari sunt cercetați acum pentru tăinuire.

Cele două autoturisme au fost descoperite miercuri și joi de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale. Oamenii legii aveau informații că mașinile de lux sunt furate din străinătate, iar valoarea lor este estimată la 150.000 de euro.

„În zilele de 17 și 18 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii timișeni au depistat pe raza municipiului Timișoara două autovehicule de lux care figurau sustrase, în cursul lunii august a.c., din Germania, respectiv Olanda. Vehiculele au fost depistate în posesia unor bărbați de 35 și 25 de ani, din Timișoara, respectiv localitatea Coșteiu, județul Timiș. Valoarea acestora este estimată la 150.000 de euro. În ambele cauze a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, procedându-se la indisponibilizarea vehiculelor până la finalizarea cercetărilor”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404