Maşină în flăcări cu o victimă decedată înăuntru

6pompieriO persoană a fost găsită de cedată într-un autoturism care a luat foc în satul Pârneşti din comuna Săvârşin.

Pompierii de la Garda II Birchiş precum şi pompierii voluntari de la SVSU Săvârşin au fost solicitaţi să stingă incendiul ce a izbucnit la maşină.

După ce au stins incendiul izbucnit la maşină – este vorba despre un autoturism marca Opel – pompierii au găsit în interior o persoană decedată. Este vorba despre un bărbat. Cadavrul era carbonizat. Potrivit primelor informaţii, se pare că focul a pornit din interiorul autoturismului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua cercetări care vor stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc incendiul şi decesul bărbatului.

Localnicii din sat au spus anchetatorilor că nu cunosc maşina care a luat foc, iar victima este posibil să nu fie din Pârneşti. Scaunul şoferului, acolo unde se afla victima, a fost găsit dat pe spate. De asemenea, din informaţiile noastre, maşina era încuiată pe dinăuntru, însă există posibilitatea ca sistemul centralizat de închidere al autoturismului să se fi declanşat în urma unui scurtcircuit produs de incendiu.

sursa: aradon.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404