Magazia centrului de plasament de la Gavojdia a fost pradata de hoti

gavojdiaPatru minori suspectati ca au spart magazia centrului de plasament din Gavojdia sunt cercetati penal pentru furt.

Cei patru sunt beneficiari ai serviciilor sociale ale centrului si, conform politistilor, au intrat in incaperea care adapostea mai multe bunuri, cu ajutorul unor chei potrivite. “Politistii Sectiei 6 Rurale Gavojdia au fost sesizati de catre reprezentantii unui centru de plasament, situat pe raza localitatii, cu privire la faptul ca persoane necunoscute ar fi sustras din depozitul unitatii mai multe bunuri. In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat patru minori, beneficiari ai centrului, banuiti de comiterea furtului. In fapt, in perioada 30-31 ianuarie a.c., minorii, cu varste intre 14 si 16 ani, ar fi patruns in depozit, folosindu-se de chei potrivite, iar din interior ar fi sustras 2 biciclete, 33 de perechi de pantofi si rechizite scolare, pe care ulterior le-ar fi valorificat”, au anuntat politistii. Prejudiciul in valoare de aproape 2800 de lei a fost in mare parte recuperat de politisti, bunurile fiind restituite reprezentantilor centrului. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

sursa: lugojinfo.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404