Lumini Arhitecturale, Decorative pentru Nunta (P)

lumini decorative nunta timisoaraIluminatul ambiental al unei sali a devenit o tendinta pentru orice eveniment special. Fie pentru a evidentia masa mirilor, fie amplasate in toata sala, luminile ambientale aduc un plus de rafinament evenimentului dumneavoastra.
Pachetul pe care il punem la dispozitie ofera un numar de pana la 20 dispozitive de tip PAR-Led toate conectate centralizat la o comanda pentru iluminarea peretilor laterali, stalpilor, prezidiului sau a tavanului unei incaperi unde are loc evenimentul dumneavostra creand astfel o ambianta de basm. Prin folosirea acestui tip de lumini arhitecturale de interior poti pune in evidenta sau masca anumite detalii din decorul salii sau poti schimba complet atmosfera unui eveniment. Varietate de culori de care dispun aceste lumini ofera caldura , culoare si o ambianta placuta intru-un cadru intim,elegant,rafinat. Luminile pot functiona pe o culoare fixa aleasa de catre dvs sau legate impreuna sa treaca de la o culoare la alta.

Pachetul de lumini arhitectural, prezidiu si sala contine :

– Sistem de lumini arhitecturale Lumini arhitecturale led par
– 20 spoturi de lumina – LED PAR 56
LED PAR 56 dispune de 183 de leduri de 10 mm RGBW de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa. Proiectoarele, dispun de volante ce permit dirijarea fascicolului de lumina eliminand astfel posibilitatea ca oaspetii dvs. sa fie orbiti de lumina proiectoarelor. Se poate opta ca aceste lumini sa fie setate pe o singura culoare sau sa se schimbe la un interval de maxim 10 minute. In cazul in care doriti ca spoturile de lumini arhitecturale sa faca efecte de stroboscop sau sa fie schimbate in functie de momentele nuntii atunci este necesara prezenta unui luminist.
PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1000 lei
                                          Fum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta – PACHET VALS cu Artificii Vulcan

In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura, luminile, necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati www.djeveniment.ro.

Tags: schela lumini, schela lumini pret, lumini nunta, lumini disco, jocuri de lumini, lumini nunta, proiectii nunta, nunta timisoara, lumini nunti, lumini arhitecturale, moving head, schela de lumini, lumini la nunta, efecte lumini nuta, timisoara, resita, caransebes, lugoj, dj, sonorizare, gheata carbonica, fum dans miri, lumini ambientale, nunta, botez, decoratiuni cu lumini, iluminat decorative, lumini cort, inchirieri lumini, lumini nunta cort, lumini botez, inchirieri lumini nunta, decoratiuni cu lumini, lumini led, proiectoare nuta, timisoara, resita, caransebes, lugoj, dj, sonorizare, gheata carbonica, fum dans miri,

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404