Lugojul invitat la constituirea Asociaţiei Municipiilor din vestul României

lugojPrimăria municipiului Arad a găzduit, miercuri, 24 august, întâlnirea de constituire şi înfiinţare a sucursalei Asociaţiei Municipiilor din România din Regiunea Vest, din care fac  parte judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş.

La discuţii a fost invitat şi primarul Lugojului, Francisc Boldea, care a stat alături de Gheorghe Falcă – primarul Aradului, Nicolae Robu – primarul Timişoarei, lugojeanul Ioan Popa – primarul Reşiţei, Felix Borcean – primarul Caransebeşului, Mircia Muntean – primarul Devei, Dan Bobouţanu – primarul Hunedoarei.

La întrunire au participat şi edilii din Lupeni, Orăştie, Petroşani şi Vulcan.

“S-a lucrat la regulamentul de  înfiinţare şi funcţionare a structurii regionale a asociaţiei municipiilor dar s-au luat în discuţie problemele prezente ale municipiilor din Regiunea Vest”, a punctat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Avantajul acestei descentralizări este dat de reprezentarea mult mai eficientă a intereselor municipiilor din sucursala vest a Asociaţiei Municipiilor şi proiectarea unor puncte de vedere comune pentru dezvoltarea în viitor a municipiilor din zona de responsabilitate.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404