Lion Babe – Where Do We Go

The_Great_Escape_-_Lion_Babe_by_Paul_HudsonLion Babe, duo-ul neo-soul care a colaborat recent cu Disclosure pentru piesa “Hourglass”, a lansat videoclipul noului single ”Where Do We Go”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Begin”.

Lion Babe, format din Jillian Hervey și Lucas Goodman, a lansat o nouă piesă intitulată ”Where Do We Go”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de fotograful american Luke Gilford, care a colaborat recent cu Adam Lambert pentru clipul ”Another Lonely Night”.

Where Do We Go” a fost compusă de Lion Babe împreună cu Robin Hannibal, Itai Shapira și Anjulie Persaud. Melodia se regăsește pe albumul de debut al duo-ului, ”Begin”. Pe acest LP, ce conține 14 piese, sunt incluse colaborări cu Pharrell Williams, Childish Gambino, Andrew Wyatt și Al Shux. Materialul va fi lansat pe 5 februarie 2016, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes.

sursa: infomusic.ro

Tags: radio lugoj, stiri lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404