La Timisoara va avea loc Ziua Agriculturii

craft21-600x400-72Agricultorii timişeni vor avea parte de o zi specială, vineri, 4 martie, la Camera de Comerţ şi Agricultură Timiş. În cadrul unui eveniment susţinut împreună cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, ei vor putea afla cele mai noi informaţii despre problemele legislative şi de finanţare din domeniu, în cadrul „Zilei Agriculturii” la Timişoara.

Timp de mai multe ore, agricultorii timişeni sunt aşteptaţi la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, Sala Europa, pentru a dezbate pe tema problemelor cu care se confruntă, în activitatea desfăşurată. La eveniment va fi prezent Florin Faur, director executiv APIA Timiş, el va prezenta celor prezenţi informaţii despre „Campania de primire a cererii unice”. Pentru cei care ar putea să se confrunte cu probleme legate de calamităţi, va fi prezentat, de către Mădălin Vasiu, consilier în cadrul CCIAT, „Avizul de Forţă Majoră”. În cea de a doua parte a seminarului se va discuta pe tema schimbărilor climatice care afectează agricultura, respectiv minimizarea expunerii la riscul de secetă.

Evenimentul este organizat de către CCIA Timiş şi APIA Timiş. Cei interesaţi de eveniment se pot înscrie, la sediul Camerei, până pe 2 martie, prezenţa la discuţii fiind gratuită, pe baza invitaţiei. Acţiunea are loc între orele 9 şi 13.30, discuţile fiind reunite sub numele de „Ziua Agriculturii la Timişoara”.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404