Johnny Weissmuller, alias “Tarzan”, va deveni brand turistic pentru Timișoara

Annex - Weissmuller, Johnny (Tarzan's Secret Treasure)_06Imaginea actorului Johnny Weissmuller, alias “Tarzan”, va fi promovată pentru a o transforma într-un brand turistic al Timișoarei, locul natal al actorului, în cadrul unui proiect intitulat Tarzaniada, care va demara în luna iunie.

Ideea proiectului a fost lansată de Casa de Cultură a Studenților Timișoara, iar Agenția pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Timiș susține completarea și promovarea proiectului.

‘S-a scris un proiect și s-a depus pe Agenda Culturală a Consiliului Județean Timiș, pentru a realiza materiale de promovare turistică despre viața și activitatea lui Johnny Weissmuller. De asemenea, s-a luat legătura cu președintele Asociației Atletic Club Marathon Timișoara, cel care a organizat aici vizita lui Johnny Weismuller Jr. (în anul 2004, n.r.), pentru a obține dreptul de folosire a imaginilor și unor informații legate de organizarea unor evenimente sportive în cadrul acțiunilor din iunie’, a declarat luni, Delia Barbu, directorul APDT Timiș, într-o conferință de presă.

Potrivit acesteia, APDT Timiș dorește să facă din personajul Tarzan un produs turistic complet și complex, legat de Timișoara și de județul Timiș, un produs care să fie promovat la târgurile de turism internaționale, pentru a trezi interesul turiștilor să vină în zona noastră.

sursa: agerpres.ro

Tags: radio lugoj, stiri lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404