Jandarmii în dispozitiv de Sfânta Maria

jandarmiInspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş va asigura măsuri specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, cu prilejul sărbătorii religioase „Adormirea Maicii Domnului”, în 76 de localităţi de pe raza judeţului Timiş.

Astfel, peste 250 de jandarmi vor fi angrenaţi în misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice  la cele peste  83 de manifestari cultural-artistice şi religioase ce se vor desfăşura  pe raza judeţului.

Vineri, 12 august 2016 vor fi asigurate măsurile de ordine publică la activităţile cultural-artistice şi în municipiul Lugoj, la Festivalul de Copii „Ana Lugojana”.

Duminică, 14 august vor fi asigurate măsurile de siguranţă în 16 localităţi, printre care Făget şi Ohaba Română.

Luni ,15 august 2016 vor fi asigurate măsurile de ordine şi siguranţă publică  în zona lăcaşelor de cult precum  şi la manifestările cultural artistice ce se vor desfăşura în  40 de localităţi de pe raza judeţului Timiş. Şi marţi,16 august, jandarmii vor fi prezenţi la rugile din 16 localităţi timişene.

”Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemnea, jandarmii pot fi apelaţi direct şi la numărul de telefon 0256.222229”, se arată într-un comunicat al I.J.J Timiş.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404