Iulian Zaiba va reprezenta Lugojul la Retroparada automobilelor de epocă

iulian-zaibaSâmbătă, 15 octombrie, la Timișoara și în alte 26 de orașe din țară se va desfășura o nouă ediție a Retroparadei automobilelor de epocă.

Mașini vechi de cel puțin 30 de ani, perfect conservate și în stare de funcționare, vor putea fi admirate în Piața Operei între orele 10.30 și 13, apoi pe bulevardele Timișoarei.

Vedeta acestei ediții va fi un Ford Model A din anul 1928, cea mai veche mașină funcțională aliniată la Retroparadele timișorene din ultimii ani.

Lugojul va fi reprezentat de colecționarul Iulian Zaiba, un pasionat colecționar care deține mai multe automobile Dacia, Lăstun, Skoda și Moskvici. Pentru Retroparada de toamnă ediția 2016, Iulian Zaiba a ales să participe cu o Skoda 120L din anul 1978 și o Dacia 1300 din 1980.

”Anul acesta avem ca participanți invitați din Serbia. Vor veni 21 de mașini de epocă din Belgrad, Novi Sad și Subotica, iar acestora li se va adăuga un echipaj în premieră din Croația. Din zona noastră vor venbio alte 20 de automobile de epocă. Cel mai vechi este un Ford Model A din anul 1928, care va face drumul de la Lipova prin mijloace proprii”, a declarat  Vlad Capotescu, reprezentant al Retromobil Clubului Român pentru județul Timiș.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404