Inventivitatea infractorilor nu are limite in Timis

contor-700x336Un grup de indivizi au incercat sa pacaleasca mai multi batrani in Timis printr-o metoda noua. Acestia au pretins ca sunt angajatii unei companii de utilitati si au incercat sa-i convinga pe oameni sa le dea drumul in case.

Politistii din Lugoj sunt in alerta dupa ce au primit mai multe sesizari din cartierul Micro I in care erau anuntati ca un grup de indivizi au solicitat unor batranei sa le dea voie in locuinte pentru a citi contorul la apa.

Un fost angajat al Meridian 22 si-a dat seama ca niciunul dintre indivizi nu este angajat la societatea de apa-canal, asa ca a alertat politistii. Mai multi oameni ai legii au ajuns in cartier dar barbatii au disparut.

Erau 3 sau 4. Doar unul avea salopeta. Ziceau ca vor sa citeasca contorul, sa le dam drumul in casa. Si-a dat seama cineva ca erau cu ochii pe la mobila si nu le ardea de contor. Culmea e ca erau la curent cu citirile celor de la Meridian pentru ca in urma cu cateva zile am primit niste hartii ca se citesc contoarele. Astia au venit mai repede. S-au agitat oamenii si au fugit pana sa ajunga politia!”, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre cei care locuiesc in cartier.

Politistii au notat semnalmentele indivizilor si incearca sa ii gaseasca. Din fericire, nicio persoana nu a fost victima vreunei infractiuni.

sursa: lugojinfo.ro , opiniatimisoarei.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404