Inundatii in Timisoara; circulatia este aproape complet blocata

inundatiiInundații, marți dimineața, din cauza unei ploi torențiale. Se circulă greu pe aproape toate arterele din oraș, iar mai multe mașini au rămas chiar blocate sub pasajele feroviare. Județul Timiș este sub cod portocaliu de ploi.

Trafic infernal, marți dimineața, în Timișoara. Mai multe curți și subsoluri au fost inundate în urma unei ploi torențiale care a început noaptea și nu dă semne că s-ar opri prea curând. Toate pasajele feroviare din oraș sunt pline de apă, iar mai multe mașini au rămas chiar blocate, inclusiv în zona centrală.

Potrivit ISU Banat, au fost semnalate inundații în curți și subsoluri pe străzile Emil Zola, Martir Ioan Ciordaș, pe malul Begăi, în zona Iosefin, pe strada Tigrului și în pasajul din spatele Catedralei Mitropolitane.

Pompierii acționează cu toate motopompele din dotare pentru evacuarea apei, însă circulația este aproape complet blocată. Din nou, sistemul de canalizare municipal nu a făcut față ploilor torențiale.

Județul Timiș se află sub avertizare cod portocaliu de ploi, meteorologii estimând că vor cădea averse de ploaie ce, pe alocuri, vor depăși 40-50 de litri pe metru pătrat.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404