Interlopul Palesica, ARESTAT pentru 30 de zile

palesica1-610x300Agresorul tinerei salvamontiste lovite cu bestialitate intr-un club din statiunea Straja a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost retinut, duminica, si este acuzat de lovire si amenintare. Agresiunea s-a produs sub ochii unui jandarm, care nu a intervenit. Si el este anchetat.

Jandarmul care se afla in club este subofiter si lucreaza de 10 ani ca jandarm montan. Potrivit legii, jandarmul era obligat sa intervina si sa aplaneze conflictul chiar daca se afla in afara orelor de program. Inspectoratul Judetean de Jandarmi Hunedoara a desemnat o comisie interna care face verificari in acest dosar. Intre timp, barbatul a fost mutat la un alt departament si nu mai are voie sa efectueze misiuni pe teren. Cazul sau este cercetat si de Parchetul Militar Timisoara.

Agresorul tinerei salvamontiste, Constantin Sorin Palesica,  are antecedente penale si a mai fost incarcerat pentru tentativa de omor. Invinuitul a fost audiat duminica, timp de mai multe ore, la sediul Politiei Lupeni, dupa ce victima a depus o plangere impotriva sa, alaturi de un certificat medico-legal. Politistii au intocmit pe numele agresorului un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lovire si amenintare.

sursa: aktual24.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404