Interlopul care a bătut o salvamontistă într-un local din Straja ar putea fi arestat

bataie_straja_salvamont_46948300Interlopul care a bătut o tânără într-un bar din Straja ar putea fi arestat preventiv astăzi. El a fost reţinut de poliţişti după ce a lăsat inconştientă o angajată a salvamontului şi l-a luat la bătaie şi pe bărbatul care a încercat să-i sară femeii în ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Hunedoara, Nicolae Răducu, jandarmul care nu a intervenit pentru a aplana conflictul dintre femeie și agresor nu este un amic al acestuia.

Duminică, o tânără salvamontistă din Lupeni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de un interlop. Femeia a fost lovită cu pumnul în faţă sub privirile clienţilor unui local din staţiunea Straja. Un bărbat a încercat să intervină, însă şi el a fost agresat. Poliţia a declanşat o anchetă.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum tânăra angajată în cadrul Salvamont Lupeni vine să-i spună ceva interlopului Sorin Palesică, iar aceste o loveşte cu pumnul.

Femeia a leşinat în urma loviturilor primite şi a fost scoasă pe braţe din local. Câteva minute mai târziu, un angajat al barului a primit acelaşi tratament. Victima se află în prezent în stare de şoc, după bătaia încasată. Potrivit jurnaliştilor de la Vocea Străzii, agresorul este un fost condamnat şi cunoscut în lumea interlopă din Valea Jiului. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

În momentul în care femeia a fost lovită cu pumnul, la masa agresorului se afla şi un subofiţer din cadrul jandarmeriei, însă acesta nu a intervenit pentru aplanarea conflictului.

”În data de 7 februarie 2016, comisia desemnată din cadrul unităţii a finalizat verificările, iar Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timişoara în vederea continuării cercetărilor în acest caz. În data de 7 februarie 2016, comisia desemnată din cadrul unităţii a finalizat verificările, iar Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timişoara în vederea continuării cercetărilor în acest caz.”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

sursa: realitatea.net

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404