Informare meteo de precipitații mixte și vânt puternic în întreaga țară, începând de joi dimineață

meteoMeteorologii au emis, miercuri, o informare de precipitații mixte și intensificări ale vântului, valabilă la nivelul întregii țări, începând din dimineața zilei de joi.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în intervalul 4 februarie, ora 2,00 — 5 februarie, ora 8,00, temporar, vor cădea precipitații sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare. Precipitațiile prognozate vor cădea joi dimineață mai ales în regiunile vestice, nordice și centrale, apoi și în restul teritoriului.

La munte vor predomina ninsorile și, în special, în zona Carpaților Meridionali și Orientali se va depune un strat nou de zăpadă. Izolat, se vor acumula cantități de precipitații care vor depăși 15 — 20 l/mp.

ANM menționează că vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 60 — 70 km/h, viscolind sau spulberând zăpada, iar în restul teritoriului vitezele vor fi mai reduse, în general sub 50 — 55 km/h.

Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât vineri dimineață temperaturile vor deveni preponderent negative.

sursa: agerpres.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404