Incanto Quartetto va încânta din nou audiența lugojeană

incantoFormația de muzică clasică ”Incanto Quartetto” din Ti­mi­șoara va încânta din nou pu­blicul lugojean.

Luni, 17 octombrie 2016, de la ora 19:30, la Ca­te­­drala Greco-Catolică din Lu­goj, va avea loc un nou concert ”Incanto Quartetto” în urbea noastră.

Specta­co­lul este mo­de­rat de Cristian Rudic de la O­pera Națională Română din Timișoara. De data a­ceas­ta, solistă este violo­nis­ta Corina Mur­gu.

Ab­sol­ven­tă a Colegiului Na­țional de Artă ”Ion Vidu” și a Fa­cul­tății de Muzică din Ti­mi­șoa­ra, în anul 1995, Co­rina Mur­gu are un mas­te­rat la vioa­ră coordonat de maes­trul Jacques Saint Yves în anul 1996.

A fost vio­lo­nis­tă la Filarmonica ”Ba­na­tul” din Timișoara, iar în prezent este concert maestru la O­pe­ra Națională Română din Timișoara. Invitaţiile la con­cert se găsesc la Librăria Ur­su de vizavi de Primărie şi la agenţia teatrului, în li­mi­ta locurilor disponibile.

În aceeași perioadă,” In­canto Quartetto” va mai sus­ține un Concert Mozart (16 octombrie 2016, ora 18:00, Biserica Romano-Catolică ” Sf. Ecaterina” din Timișoara) și un spectacol ”Dante pe muzică”, în 22 octombrie 2016, la Teatrul Merlin din Timișoara, în regia lui Roberto Maccioni (Italia).

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404