Hoţii din Lugoj s-au reprofilat; fură bani şi din dozatoarele de lapte

dozator-lapteHoţii din Lugoj s-au reprofilat şi au des­coperit o altă sur­să de sus­tra­ge­re a banilor – do­za­toarele de lapte. Din cele existente în oraş, niciunul nu a scăpat de mâ­na lor.

Furturile s-au produs în lu­nule iulie şi august, iar hoţii au reuşit ca într-o singură noapte să spargă toate do­za­toa­rele de lapte existente pe raza urbei, în număr de zece. Ele sunt administrate de mai mulţi proprietari, iar pagubele produse sunt de ordinul zecilor de mii de lei, pentru că pe lângă casetele cu bani, hoţii au sustras şi ci­titoarele bancnotelor şi a mo­nedelor.

”Eu deţin patru do­za­toa­re de lapte, amplasate în mai multe cartiere din Lu­goj. Pe cel din Micro IV l-au spart chiar de două ori. Într-o noapte mi le-au dis­trus pe toate, dar pe lângă ale mele le-au vandalizat şi pe celelalte din oraş. Până a­cum, pagubele se ridică la peste 5.000 de lei. Pe lângă banii furaţi, hoţii au luat şi ci­titoarele. Un astfel de a­parat costă circa 500 de eu­ro”, ne-a declarat Cornel Boandă, unul dintre pă­gu­biţi.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404