Handbalistii de la Poli Timisoara au castigat bronzul national

xch-poli-700x336.jpg.pagespeed.ic.IFTPGLrgjfCu multe promisiuni neonorate din partea conducatorilor, cu multe lipsuri, cu multe sacrificii, dar cu multa ambitie, daruire si determinare, handbalistii de la CH Poli Timisoara au castigat bronzul national.

Baietii pregatiti de Pero Milosevic incheie un an istoric cu o victorie in meciul doi al finalei mici. Violetii s-au impus cu 32-29 la capatul unui meci electrizant.

Poli mergea la Turda cu 1-0 la general si avea in lot toti jucatorii absenti si accidentati din ultimul timp. Turda a inceput mai bine si a condus pana in minutul 19, dar din minutul 20, banatenii nu au mai cedat initiativa.

Au avut 14-13 la pauza, iar in partea secunda au avut tot timpul cel putin un gol in plus (au mai fost doar doua momente de egalitate, 14-14 si 24-24). Cu o linie de 9 metri exceptionala, si un portar care a parat, atunci cand a trebuit, Poli s-a impus cu 32-29 si aduce acasa bronzul, dupa ce in 1991, echipa castiga aurul national. Surprinzator atunci, surprinzator si acum, dar foarte meritat in ambele cazuri, si cu aceleasi sacrificii.

Marcatorii Politehnicii Timisoara in victoria pentru bronzul campionatului au fost: Timofte 6, Lasica 6, Grigoras 5, Chikovani 5, Fenici 4, Pejovic 2, Stefan 2, Halca 2.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404