Greva spontana la primaria celei mai bogate comune din Timis

dumbravita-primaria-700x336Greva spontana la Primaria comueni Dumbravita, cea mai bogata comuna din judetul Timis. Angajatii au iesit din birouri si refuza sa intre la lucru pana cand situatia lor se va rezolva.

Concret, in urma unui control mai vechi al Curtii de Conturi s-a decis ca angajatii acestei primarii incaseaza lunar, ilegal, fel de fel de sporuri, pe langa salariul de baza. Au urmat mai multe procese, iar primaria a pierdut in urma deciziei instantei de judecata. Acum conducerea institutiei s-a vazut nevoita sa puna in aplicare aceasta hotarare.

S-au taiat 600-700 de lei de la fiecare angajat din sporurile de dispozitiv, de la sindicat si altele. Am intrerupt lucrul si stam pe holul primariei, iar pe usa de la intrare am pus un afis ca e greva. Au fost procese in urma unei decizii a Curtii de Conturi si acum s-a aplicat o hotarare judecatoreasca„, a declarat unul din angajatii Primariei Dumbravita

Potrivit acestuia, salariul unui angajat al institutiei nu ajunge acum la 1.000 de lei. Primarul din Dumbravita, Victor Malac nu a putut fi contactat pana la publicarea acestei stiri. Comuna Dumbravita numara, la ultimul recensamant, peste 7.500 de locuitori, iar numarul acestora este in crestere el apropiindu-se in prezent de 10.000 de oameni.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404