Gest surpriza al unei soferite in frontiera, la Moravita

moravita-frontiera-perchezitii-dga-50-728x336Urmarire ca in filme la Moravita. Politistii de frontiera au pornit in urmarirea unei soferite de 60 de ani care facuse un gest greu de inteles.

Femeia, Vergica S., de 60 de ani, din judetul Timis, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei de la Moravita, la volanul unei Dacia Logan, inmatriculata in Romania. In urma controlului, politistii de frontiera au constatat ca aceasta avea polita de asigurare obligatorie RCA expirata, neavand astfel drept de circulatie pe drumurile publice din tara.

In urma acestei constatari, soferita a fost amendata si i s-au retinut talonul masinii, precum si placutele de inmatriculare ale autoturismului, fiind totodata informata ca pana la remedierea situatiei, autoturismul nu are drept de circulatie pe drumurile publice.

Dupa o jumatate de ora, politistii de frontiera au observat ca Vergica S. s-a urcat la volanul masinii sale si a plecat din incinta Punctului de Trecere a Frontierei Moravita, fara numere.

Politistii de frontiera au pornit in mare graba in urmarirea masinii, reusind sa o opreasca la aproximativ 300 de metri de iesirea din localitatea Moravita.

Politistii de frontiera fac acum cercetari pentru infractiunea de punere in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404