Geo Da Silva – “Noaptea-i nebuna”

geo-da-silva-101-685x336La peste 7 ani de cand a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”, Geo Da Silva revine cu o noua piesa in limba romana – “Noaptea-i nebuna”, in colaborare cu DJ-ul si producatorul Sean Norvis.

Noul single, “Noaptea-i nebuna”, este compus de catre Geo Da Silva si Oana Vincu, iar videoclipul  surprinde imagini din cadrul mai multor evenimente la care a fost prezent Geo Da Silva.

“Este o piesa de dragoste, pe care initial am gandit-o doar in limba engleza, dar avand in vedere ca nu am mai scos de 7 ani o piesa in romana, am zis sa incercam si in romana, nu ceva foarte complicat ca text, simplu si direct. Clipul este filmat in turneu, cu momente de la evenimentele la care am fost prezenti si a fost filmat in 3 locatii: Ibiza, Barcelona si Salou”, declara Geo Da Silva.

Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international. Recent, Geo a lansat single-ul si videoclipul “I Love You, Baby”.

sursa: bestmusic.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404