FUM PENTRU DANSUL MIRILOR & ARTIFICII VULCAN

fum dansul mirilor tortFumul Greu cu Gheata Carbonica este recomandat la aproape orice eveniment.Acesta creaza o atmosfera aparte scenei/ringului de dans si da o imagine de poveste locatiei. Principalul moment al nuntii, valsul mirilor, are intotdeauna nevoie de ceva special, care sa il faca de neuitat pentru cei din jur. Alege pachetul cu gheata carbonica de la noi pentru cel mai important eveniment din viata. Efectul de “Fum Greu” sau Fumul greu, este acel fum folosit la nunta si botez su lansari de produse care nu se ridica in aer si formeaza o patura de aburi care se imprastie la nivelul solului. Acest efect se poate obtine cu gheata carbonica folosita in masini speciale. Efectul de “fum greu” este folosit pentru primul dans al mirilor si transforma ringul de dans intr-un loc de poveste, creand acea senzatie deosebita de “dans pe nori”.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
OFERTE de PRET Fum Greu Cick AICI –  Fum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta – PACHET VALS
preturi nunta dj lugoj

Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj, sonorizari in Timisoara, Lugoj, Buzias, Faget, Caransebes,Resita, Arad. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri. Dj nunta, dj nunti, sonorizare nunta, sonorizare nunti, dj botez, dj botezuri, sonorizare botez.

tags: efecte nunta, fum dans miri, gheata carbonica, fum nunta, gheata carbonica pahare, pret fum greu, fum greu nunta,  masina fum, inchiriere masina fum, fum nunta lugoj, gheata carbonica lugoj, artificii lugoj, artificii nunta, fum nunta timisoara, gheata carbonica timisoara, artificii timisoara, artificii nunta, fum dans miri,  caransebes, resita, arad, timisoara, lugoj, moldova noua, oravita, fum pentru dansul mirilor, efecte fum, nunta, botez, dj eveniment,

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404