Servicii Profesionale, Foto-Video pentru Nunta sau Botez in Timisoara, Lugoj, Resita (P)

foto video nunta botez timisoara lugoj resitaServiciile prestate de catre echipa noastra sunt axate in principal in jurul evenimentelor importante din viata clientilor nostrii, Nunta sau Botez. Fotografiile si filmul evenimentului (fie el in format SD, HD sau in ultima vreme din ce in ce mai des in format FULL HD) raman poate singura amintire a nuntii voastre, iar alegerea fotografului si a cameramanului este esentiala in acest sens. Pasiunea noastra pentru arta fotografica si cinematografica, face ca materialul nuntii voastre sa va rascoleasca gandurile si sentimentele candva traite. Va puteti convinge de acest lucru vizionand o parte din materialele noastre de prezentare de mai jos.

Vom detalia in continuare etapele colaborarii noastre.

Foto video nunta botez germania austria4Inainte de nunta va vom ajuta in alegerea pachetului de servicii foto & video care vi se potriveste cel mai bine. Este momentul sa discutam despre voi si cum vreti sa va organizati propria nunta. Ar fi indicat sa programam o alta intalnire, cu o saptamana sau doua inainte de nunta in care vom detalia cursul evenimentelor.

Pe tot parcursul desfasurarii evenimentului va vor fi alaturi un fotograf si un cameraman cu experienta in evenimente nunta sau botez. Vor incerca surprinderea voastra si a tutror invitatilor pe tot parcursul desfasuratii evenimentului, aici incluzand si in cadrul unei sedinte foto ce va avea loc de obicei intre cununia religioasa si petrecere. Obiectivul nostru este de a imortaliza latura cea mai importanta a evenimentului, energia si emotia acelei zile, in imagini si fotografii memorabile. O zi de neuitat, zambete si lacrimi, bucuria unui moment unic … sunt elemente pe care filmul si albumul nuntii voastre trebuie sa le cuprinda.

Pentru ca voi sa va bucurati de rezultate de cea mai buna calitate, dorim sa investim atat timp cat este necesar in procesarea ulterioara a materialului brut. Montajul si prelucrarea materialului dureaza in medie doua – trei saptamani in functie de complexitatea evenimentului.

Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, intra pe www.djeveniment.ro sau apasa click pe CERE OFERTA.
Tags:filmare nunta HD,filmari nunti, filmari nunti lugoj, filmari nunti timisoara, fotograf nunta, fotograf botez, timisoara, foto video lugoj, foto video timisoara, filmari nunta, filmari botez, dj eveniment, filmari evenimente, filmare nunta,poze nunta timisoara, filmari nunta caransebes, cameraman nunta, fotograf  botez, fotograf nunta, filmare nunta, filmare botez, filmare botez caransebes, filmare botez timisoara, filmare nunta resita, filmare nunta arad, filmare nunta resita, nunta germania, dj muzica nunta, nunta nurnberg, austria, viena,
Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404