Fostul director general al Hidroelectrica Traian Oprea, saltat si dus la penitenciar de politistii timiseni

646x404_7Fostul director al Hidroelectrica, Traian Oprea, a fost saltat luni de polițiștii timișeni și dus la penitenciar. Oprea a fost condamnat la șapte ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat alături de ceilalți capi ai companiei naționale, dar și alături de fostul ministru al Economiei, Codruț Sereș. Traian Oprea a fost săltat din Izvin, județul Timiș, acolo unde își avea reședința de ceva timp.

Traian Oprea a fost condamnat, luni, la șapte ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în formă continuată. De asemenea, și fostul ministru al Economiei Codruț Sereș a fost condamnat în același dosar tot la închisoare cu executare. Ani grei de pușcărie au mai primit și un alt director general al Hidroelectrica, Eugen Pena, dar și George Asan, fost director al Direcției de Furnizare din companie.

Traian Oprea a ajuns pe mâna polițiștilor timișeni la scurt timp de la condamnarea definitivă. Bărbatul are domiciliul în București, însă reședința sa este în localitatea timișeană Izvin. Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea a fost trimis direct polițiștilor din Recaș care l-au și pus în aplicare.

„Astfel, a fost depistat un bărbat de 65 de ani, care locuia cu forme legale în localitatea Izvin, pe numele căruia ICCJ a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă calificată. Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404