A fost rupere de nori in Timis; pompierii in alerta

xfaget-inundatie-550x336.jpg.pagespeed.ic.Kibi_BAteDIn estul judetului  ploile au facut ravagii.  Au cazut averse ce au depasit 35 de litri pe metrul patrat, iar in mai multe zone din Faget si vecinatati apa a navalit in casele, curtile si gradinile oamenilor.

Localnicii au cerut ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din gospodarii in trei zone ale orasului, pe strazile Coriolan Brediceanu, Abatorului, pe drumul Gladnei, unde situatia a fost una mai dificila, insa apele au afectat si Piata Libertatii din oras. Deocamdata, nu s-a pus problema evacuarii de persoane.

Din cauza ploilor torentiale am fost solicitati sa intervenim in mai multe situatii punctuale. Este vorba de inundatii in subsoluri, la case, doua firme, un bar.  Apa e de 15-20 de centimetri… In urma fenomenelor meteo periculoase in zona Fagetului, au fost dislocati deocamdata sase subofiteri din cadrul detasamentului Lugoj, cu doua motopompe si trei electropompe„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Bogdan Mutu, purtator de cuvant ISU Timis.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404