Fly Project feat. Andra – Butterfly (videoclip oficial)

andra-jurata-de-la-romanii-au-talent-si-fly-project-lanseaza-butterfly-cel-mai-surprinzator-featuring-1_1_size19Fly Project a colaborat cu Andra pentru noul single ”Butterfly”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu, în care apare cunoscutul actor american Edi Gathegi.

După colaborarea de succes a Andrei cu Fly Records pentru piesa “Why“, băieții de la Fly Project i-au propus artistei un nou proiect: înregistrarea single-ului ”Butterfly”.

Noi aveam piesa “Butterfly” în studio, era hotărât faptul că va fi următorul single Fly Project, așa că i-am propus Andrei să fie vocea pe care o căutam pentru ca piesa să fie exact cum ne-am imaginat și așa a fost”, a declarat Tudor.

“Am fost foarte încântată de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a plăcut piesa, îmi place să lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi și îi apreciez mult pentru talentul și ambitia lor. Sunt pusă pe treabă: după piesa “Butterfly”, abia aștept să lansez noul meu single”, a mărturisit Andra.

sursa: infomusic.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404