Firmele din Timis, chemate sa participe la Targul de Inovare Inocoop

coopFirmele timișene sunt invitate la unul dintre cele mai importante evenimente promoţionale din Banatul sârbesc, Inocoop Zrenjanin. Evenimentul are ca scop promovarea inovării şi dezvoltării în domeniul IMM.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică la Zrenjanin (Serbia), cu ocazia vizitării celei de-a şaptea ediţii a Târgului de Inovaţii, Cooperare şi Antreprenoriat Inocoop.

Târgul se adresează producătorilor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea producţiei profitabile, a inovaţiilor şi cooperării, dezvoltarea antreprenoriatului, cu prioritate a întreprindelor mici şi mijlocii, cât şi dezvoltarea interregională şi transfrontalieră.

Manifestarea expozițională este organizată de Camera Regională Economică Zrenjanin, Asociația Generală a Întreprinzătorilor din Zrenjanin şi Centrul Turistic al Oraşului Zrenjanin și oferă posibilitatea de a crea noi contacte de afaceri cu posibili furnizori și clienți și de a participa la evenimentele conexe organizate în cadrul expoziției: conferințe, seminarii, mese rotunde.

Acţiunea are loc în perioada 25 – 27 august 2016.

Organizatorii oferă firmelor timișene posibilitatea de a-și expune produsele într-un stand colectiv gratuit și alte facilități legate de transport și cazare.

Informaţii suplimentare și înscrieri de participare, la tel. 0372.185.285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoinaov, referent specialitate CCIAT.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404