O fetiță de cinci ani a căzut de la zece metri în gol, într-un mall din Timisoara

iulius-mall-timisoaraO fetiţă în vârstă de cinci ani a ajuns la spital după ce a căzut în gol aproape 10 metri într-un mall. Din fericire, micuţa a scăpat ca prin minune şi este în afara oricărui pericol. Fetiţa era însoţită de mama sa, însă reprezentanții mall-ului susțin că aceasta a fost lăsată nesupravegheată.

Fetiţa, însoţită de mama sa, tocmai ieşise de la orele de engleză susţinute într-o locaţie din mall-ul din Timisoara şi se juca alături de un alt copil în momentul în care s-a produs incidentul.

“Copiii s-au jucat şi fetiţa a fost agăţată de banda de la scările rulante care urcă spre jocurile de noroc şi a fost târâtă între bandă şi balustradă. Neavând unde să pună picioarele a căzut în gol. Distanţa de la care a căzut este de aproximativ 10-11 metri. Practic, sunt două etaje. Dumnezeu a păzit-o. Fetiţa are doar o fractură de femur. Nu este nimic foarte grav. Este o minune”, a spus Daniel Călin Urs, tatăl copilului.
Reprezentanţii mall-ului spun că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că în momentul în care a avut loc accidentul, fetiţa era lăsată nesupravegheată.

sursa: b1.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404