Femeie ranita la Timisoara din cauza unui sofer neatent

accidentAccident de circulație, joi dimineață, pe strada Grigore Alexandrescu din Timișoara. O femeie a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost lovită puternic din spate de un șofer care a intrat într-o depășire fără să se asigure.

Șoferița în vârstă de 44 de ani, din Timișoara, se deplasa pe strada Grigore Alexandrescu, dinspre Calea Torontalului, spre Piața Mehala. La un moment dat a vrut să vireze la stânga și, după ce s-a asigurat a efectuat manevra. Un șofer care circula în spatele ei a oprit chiar pentru a o lăsa să vireze. Acesta povestește că un alt conducător auto, un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare circula cu viteză pe aceeași direcție. După ce l-a depășit pe el, s-a înfipt direct în partea din spate a autoturismului condus de femeie. Impactul a fost puternic iar șoferița a rămas blocată în autoturism. A fost scoasă și pusă pe targă de pompieri, iar apoi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii de la Rutieră ajunși la fața locului au început cercetările și i-au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă șoferului autoutilitarei. Oamenii legii spun că vinovat pentru producerea accidentului este el pentru că femeia era deja angajată în viraj, iar autoturismul condus de ea a fost lovit în partea din spate. Asta, spun polițiștii, dovedește că șoferița s-a asigurat în momentul schimbării direcției de mers. Conducătorul auto vinovat, povestesc martorii, circula cu viteză excesivă pe porțiunea respectivă de drum.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404