Fără datorii, cu buget local de peste două milioane de lei şi un excedent de un milion de lei la Făget

primaria-faget-investitii-bugetÎnceputul anului a găsit Primăria Făgetului cu un excedent bugetar de peste un milion de lei pe care intenționează să îi redirecționeze către realizarea de parcări pe străzile Avram Iancu, Independenței, Piața Libertății, Calea Lugojului, la Unicarm și turnul de apă cât și pentru asfaltarea străzilor Avram Iancu, Traian Vuia și parcare în fața liceului.

„Suntem mulţumiţi că am reuşit să încheiem anul 2015 nu doar fără nici o datorie, ci şi cu un fond de rulment de peste 1.000.000 lei, bani cu care vom reuşi să efectuăm lucrări de interes imediat pentru cetăţenii oraşului nostru”, spune Marcel Avram, primarul Făgetului.

Pentru acest an, edilii făgețeni a votat în unanimitate un buget local în valoare de 2.834.000 lei, sumă ce va fii alocată pentru pavarea, pietruirea, asfaltarea și repararea mai multor străzi, dar și achiziționarea unor, bănci, lampioane și supraveghere video.

„Sunt mulţumit că domnii consilieri au apreciat Proiectul de Buget pe anul 2016 ca fiind unul echilibrat şi pentru că l-au votat în unanimitate”, mai spune edilul-șef.

Primăria Făget mai intenționează în acest an să anvelopeze termic clădirea cu clasele I-IV, să facă reparaţii exterioare la Biblioteca Orăşenească și la Tronsonul III energie electrică din Colonia Mică.

sursa: redesteptarea.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404