Escroci prinsi de politistii timisoreni

escrocherie-bani-660x336Cu mult talent, au tras pe sfoara o multime de creduli in Timisoara si nu numai. Vorbim de doi tineri foarte abili care au reusit sa castige bani frumosi de pe urma celor inselati. Escrocheira le-a mers o vreme, insa  in cele din urma au ajuns in mainile politistilor de la Sectia 1.

Cei doi ‘vanau’ aparatura scumpa pe site-urile de anunturi de pe internet. Conveneau un pret cu vanzatorul si se intalneau sa faca tranzactia. In momentul numararii banilor insa, cumparatorul inlocuia teancul corect cu unul la fel de voluminos, insa cu bancnote mai mici. Schimbul se facea cu atata ‘arta’ incat cel care incasa nu observa si se trezea abia acasa ca a primit o suma cu mult mai mica.

Spre exemplu, un barbat care vindea un laptop de 5000 de lei avea sa primeasca, in fapt, doar 265 de lei. Cand si-a dat seama, a fost prea tarziu. ‘Cumparatorul’ plecase deja cu computerul.

Un alt timisorean care vindea un telefon mobil scump, cu 2500 de lei, s-a trezit cu 215 in buzunar dupa ce cumparatorul s-a facut nevazut.

La Politie au fost depuse mai multe plangeri, iar dupa luni de cautari, oamenii legii au reusit sa-i prinda pe escroci.

Este vorba de doi barbati de 34, respectiv 39 de ani din Timisoara. Politistii incearca acum sa afle cate victime au facut cei doi escroci.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404